Familiebedrijf

Als erkend keuringsbedrijf heeft Riosan verschillende gecertificeerde keurders in huis, die niet alleen rioleringen of sanitaire binneninstallaties mogen keuren, maar ook professioneel afkoppelingsadvies kunnen geven en problemen kunnen opsporen. Riosan verzekert u van een onafhankelijke en deskundige keuring of advies. De keuring gebeurd volgens de geldende normen van Vlario en AquaFlanders. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in afkoppelen van rioleringen!

Zaakvoerder Klaus Vanwambeke is een door AquaFlanders en Vlario erkende gecertificeerde keurder. Een van de eerste afkoppelingsdeskundigen in Vlaanderen. Hij doet keuringen van sanitaire binneninstallatie en privé-riolering. Als erkend afkoppelingsdeskundige staat hij steeds tot uw dienst voor zowel particulieren als bedrijven. Hij is ook gespecialiseerd in camera inspectie, lekdetectie, thermografie, fout- en geurhinder opsporing.

Hij wordt bijgestaan door Els De Moté een door AquaFlanders en Vlario erkende gecertificeerde keurder en afkoppelingsdeskundige. Els doet keuringen van sanitaire binneninstallaties en privé-rioleringen.

Administratief medewerker Isis Vanwambeke is ook een gecertificeerde keurder privé-rioleringen erkend door Vlario.

Klaus Vanwambeke: Vlario KPRV-20100915-00021. Inspecteurnr. AquaFlanders: 11083

Els De Moté: Vlario KPRV-20140217-00009. Inspecteurnr. AquaFlanders: 18028

Isis Vanwambeke: Vlario KPRV-20170905-00030

Els De Moté – Isis Vanwambeke – Klaus Vanwambeke